MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

PSV informeert naar Assaidi

19 mei 2011 | in Sport | Reageer

Oussama Assaidi moet Balázs Dzsudzsák opvolgen bij PSV. Anzhi Makhachkala heeft verregaande belangstelling voor de Hongaar, waardoor de Eindhovenaren bij SC Heerenveen aanklopten.

Russische media meldden woensdag al dat Dzsudzsák zelf reeds een akkoord heeft bereikt met Anzhi, de huidige nummer vier in Rusland. PSV heeft echter nog geen overeenstemming met de club van Boussoufa, maar zou inzetten op een transfersom van tien miljoen euro, meldt Voetbal International.

Een deel van dat bedrag wil PSV gebruiken om Assaidi los te weken bij Heerenveen. De buitenspeler beleefde dit seizoen zijn definitieve doorbraak in Friesland. De Marokkaans international scoorde negen keer in 31 competitiewedstrijden.

Plaats je reactie