MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Controlediensten gaan meer samenwerken

20 mei 2011 | in Economie | Reageer

De Marokkaanse controledienst L’etablissement autonome de controle et de coordination des exportations (EACCE) en het Kwaliteits-Controle-Bureau (KCB) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten en getekend op 22 april 2011. De EACCE voert controles uit op Marokkaanse exportproducten en levert het ‘Maroc’-label.

De EACCE hoopt met deze overeenkomst haar positie te versterken in het controleren en coördineren van exportproducten vanuit Marokko. De overeenkomst zal 2 jaar duren en heeft als doel om synergie te ontwikkelen over de vaardigheden van beide inspectiediensten, meldt AGF.nl.

Mohammed Laroussi, voorzitter van het Nederlands-Marokkaans Centrum voor Handelsbevordering, heeft een groot aandeel gehad in de bemiddeling tussen beide partijen.

Plaats je reactie