MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘El Hamdaoui mogelijk naar Sevilla’

20 mei 2011 | in Sport | Reageer

De volgende club van Mounir El Hamdaoui zou het Spaanse Sevilla kunnen zijn. De subtopper wil een nieuwe aanvaller halen en komt daarbij uit bij de Marokkaan óf Nelson Haedo Valdez van het gedegradeerde Hércules, meldt VoetbalPrimeur.

El Hamdaoui mag na een seizoen alweer vertrekken uit de Arena. De Marokkaanse Nederlander is sinds de aanstelling van trainer Frank de Boer niet meer onomstreden en ligt niet goed meer bij het publiek. Sevilla is volgens Estadio Deportivo bereid aan de vraagprijs van vijf miljoen euro te voldoen.

El Hamdaoui stond ook in de belangstelling van Galatasaray en Trabzonspor, maar de spits winpelde die interesse af. Spanje is wellicht een meer aantrekkelijke optie voor de 26-jarige Rotterdammer. Sevilla heeft echter ook de Paraguayaan Nelson Valdez op het verlanglijstje staan.

Plaats je reactie