MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Assaidi opgenomen in voorselectie Marokko

21 mei 2011 | in Marokko | Reageer

Oussama Assaidi van sc Heerenveen is door bondscoach Erik Gerets wederom opgenomen in de voorselectie van Marokko. De Marokkanen spelen op 4 juni een kwalificatieduel tegen Algerije in het kader van de Afrika Cup van 2012.

Naast Assaidi zijn ook eredivisie-spelers Aissati (Vitesse) en El Hamdaoui (Ajax) opgenomen in de voorselectie, meldt het Friesch Dagblad. De 22-jarige Assaidi debuteerde in februari voor Marokko. De vleugelspits wordt overigens in verband gebracht met PSV. Assaidi ziet de overstap wel zitten.

Plaats je reactie