MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Groot talent om alles stuk te maken”‎

26 mei 2011 | in Sport | Reageer

Kickbokser Badr Hari zoals hij nog nooit te zien is geweest: gisteravond in een documentaire van Dirk Bayens bij de KRO. De documentaire volgt Badr Hari op een reis naar Marokko en tijdens zijn comeback-wedstrijd in Lyon.

Zijn leven kent hoogte- en dieptepunten. ‘Mijn grootste tegenstander ben ik zelf’, zegt Hari. ‘Mijn grootste talent is alles stuk maken in mijn leven.’

Hij zegt in de documentaire: ‘Dit is het moment dat ik mijn verhaal vertel. Het is ook eenmalig: ik zal mijzelf nooit meer zo openstellen voor de pers.’

In de documentaire zien we een openhartige Badr Hari die vertelt over zijn leven, hoe hij in aanraking kwam met kickboksen, zijn kant van het verhaal betreft het onsportieve gedrag en de politie die hem controleert in zijn eigen straat die bij de dagelijkse routine hoort. Behalve Badr zelf komt ook zijn voormalige trainer Thom Harinck aan het woord, huidige trainer (Papa) Mike Passenier, promotor Simon Rutz en meer.

Bekijk hier de docu.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Plaats je reactie