MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘El Hamdaoui wekt interesse Tottenham’

31 mei 2011 | in Sport | Reageer

Tottenham Hotspur heeft zijn oog laten vallen op Mounir El Hamdaoui, meldt het AD vandaag. De Engelse club heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om de spits van Ajax aan te trekken. El Hamdaoui heeft bij de Amsterdamse club nog een contract voor drie jaar, maar staat open voor vertrek uit de hoofdstad.

Ook Ajax werkt mee aan een oplossing. Behalve van de Spurs bestaat er meer interesse uit Engeland voor de clubtopscorer (dertien goals), meldt de ochtendkrant. Trabzonspor wilde El Hamdaoui aantrekken voor 4,5 miljoen euro, maar de aanvaller zag een overgang niet zitten.

El Hamdaoui stond in het verleden ook al onder contract bij Tottenham, dat de aanvaller in 2005 overnam van Excelsior. Via Derby County, Willem II en AZ kwam de voorhoedespeler uiteindelijk bij Ajax terecht.

Plaats je reactie