MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Assaidi niet serieus besproken bij PSV”

14 juni 2011 | in Sport | Reageer

PSV haalt een vervanger voor Dzsudzsák, maar technisch manager Marcel Brands laat in het midden of het weer een specifieke linksbuiten wordt. ‘In elk geval iemand die deze positie kan invullen’, zegt Brands in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Dat Oussama Assaïdi van Heerenveen een belangrijke kandidaat is voor deze vacature, is volgens Brands uit de lucht gegrepen. ‘Ik heb nog niet met hem of Heerenveen gesproken. Blijkbaar wil iemand hem graag bij PSV hebben. Er is nog geen enkele optie serieus besproken binnen PSV.’

Plaats je reactie