MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vakbond boycot referendum koning

21 juni 2011 | in Marokko | 2 Reacties

Eén van de grootste vakbonden van Marokko boycot een landelijk referendum over politieke hervormingen. De CDT roept vakbondsleden op om niet naar de stembus te gaan.

Koning Mohammed kondigde vrijdag aan dat hij een deel van zijn macht wil afstaan aan het parlement. Over dat voorstel kunnen de Marokkanen op 1 juli stemmen.

Een aantal kleine linkse partijen en de zogeheten ’20 Februari-Beweging’ lieten eerder al weten dat ze tegen het referendum zijn. Ze vinden de voorgestelde hervormingen te mager. Zo zegt de voorzitter van de vakbond dat hij alleen akkoord gaat met volledige democratie en transparantie, meldt de NOS.

Er zijn 2 reacties

 1. Zidane
  21 juni 2011 om 10:58 uur.

  Vakbond moet God danken op d’r blote knieën dat ze zo’n koning hebben i.p.v. een ander. Werkgelegenheid is mede door de commerciële beest, genaamd Mohammed 6, enorm toegenomen de laatste jaren. Juist zij zouden beter moeten weten.

 2. mhamed
  28 juni 2011 om 11:20 uur.

  alhamdoelillah dat we zo een koning hebben maschallah.

  de rest moet heel snel oprotten en dan wel heel snel.

Plaats je reactie