MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bedreiger Moslim Partij veroordeeld‎

22 juni 2011 | in Maatschappij | 1 Reactie

De politierechter in Utrecht heeft dinsdag de 44-jarige Rotterdammer E.P. veroordeeld wegens bedreiging en stalking van drie leden van de Nederlandse Moslim Partij.

De man bekende dat hij regelmatig telefoontjes pleegde, waarin hij zich voorstelde als Theo van Gogh en dreigde alle moslims uit te roeien als ze Nederland niet zouden verlaten, bericht dagblad Het Parool.

De man kreeg 160 uur werkstraf opgelegd en een half jaar voorwaardelijke celstraf. E. P. stelde dat hij zich vorig jaar bedreigd voelde door een mail van een prominent lid van de partij, waarin zou hebben gestaan dat moslims Nederland zouden overnemen. Dat was voor hem aanleiding drie andere partijleden, onder wie de landelijke voorzitter, lastig te vallen met dreigtelefoontjes. Twee van hen namen de bedreigingen zo serieus, dat zij verhuisden.

De rechter woog bij haar vonnis mee dat de man onder meer zou lijden aan het syndroom van Asperger, een beperkte sociale ontwikkeling.

Er is 1 reactie

  1. maghrebie
    23 juni 2011 om 09:02 uur.

    syndroom van Asperger……als het een marokkaan was geweest, dan was het een moslim extremist……….

Plaats je reactie