MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De IsLama’s gemist? Ze zijn terug!

10 juli 2011 | in Amusement, Marokko | Reageer

islamasIn april dit jaar kon het Nederlandse publiek voor het eerst genieten van een unieke voorstelling van De IsLama’s, een groep getalenteerde artiesten met Noord-Afrikaanse roots die belevenisverhalen in het Arabisch/Berbers en een beetje Nederlands vertellen. Vanwege het grote succes en het verzoek om meer, is de voorstelling IsLama’s Comedy Night terug en wel op 10 september 2011.

In de IsLama’s Comedy Night nemen Rachid Larouz, Hakim Traïdia, Samir Fighil, Omar Ahaddaf, Abdelfattah Ahmed Salah je samen met DJ Saif mee in hun Arabische en Berberse avonturen welke geschikt zijn voor jong en oud. Deze Comedy Night is een evenement met een boodschap, een humoristische theatershow vol cabaret- en toneelacts die je nooit zal vergeten.

De IsLama’s Comedy Night is een project van DI-MediaProductions en is gericht op het produceren van theater- en tv producties. Daarnaast houden zij zich bezig met het management van de IsLama’s en andere artiesten.

Zie ook www.rachidlarouz.com & www.islamasshow.nl

——— Extra info —
De IsLama’s bestaat uit:

• Rachid Larouz (cabaretier, acteur & presentator): bekend van o.a. Tv programma Raymann is Laat (ZO: Raymann) & theatershows zoals I believe I Can Fly en Generatie 1.5.

• Hakim Traïdia (Cabaretier, acteur & schrijver): bekend van o.a. Televisie- en theatershow zoals Sesamstraat, Roodkapje, Achmed van Oranje en Hartendief. Ook is hij bekend van films zoals Woestijnroos, De Onmacht, De Vloek en De Poolse Bruid. Verder heeft hij boeken geschreven zoals Buitenspiegels, Feestverhalen en De Zandkroon.

• Samir Fighil (aanstomend cabarettalent): bekend van o.a. De Fernaci’s (cabaretgroep) en is hij ook bekend van het rand populair filmpje op Youtube ‘Partij van de Buitenlanders’.

• DJ Saif (bekende internationale DJ) Vandaag de dag is hij de meest gewaardeerde DJ van Nederland in R&B en Maghreb Style. Ook verzorgde hij voorprogramma’s van Khaled, Cheb Mami en liet in Marakkech zelfs de prins Willem-Alexander en prinses Maxima op zijn beats swingen.

• Omar Ahaddaf (cabaretier & acteur): bekend van Tv-programma als De Future Stars en theateroptredens zoals Mohamlet, De Nieuwe Kleren van de Keizer en Achmed van Oranje.

• Abdelfattah Ahmed Salah (acteur en cabaretier): bekend van o.a. tv-programma’s en series zoals Shouf Shouf Habibi, Dunya & Desi, ONM, GTST, The Zone en Coach.

Plaats je reactie