MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

59 Belgen in gevangenissen Marokko

13 juli 2011 | in Maatschappij | Reageer

In Marokko zitten 59 Belgen in de gevangenis. Het totaal aantal Belgen in buitenlandse gevangenissen bedraagt 481. De meeste Belgische gedetineerden zitten in Spanje (92) en Frankrijk (91). Dat blijkt uit cijfers die N-VA-Kamerlid Theo Francken opvroeg bij minister van Buitenlandse Zaken Steven Vanackere (CD&V), zo schrijft De Morgen.

“Het is de eerste keer dat de regering deze cijfers durft vrijgeven”, zegt Francken. “Helaas zijn er geen cijfers beschikbaar voor de vorige jaren.” De gegevensbank waaruit Vanackere putte, vermeldt ook niet hoe oud de gevangenen zijn,

Plaats je reactie