MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Schadevergoeding Marokko na F-16-incident

14 juli 2011 | in Overheid | 2 Reacties

F16Het Belgische ministerie van Defensie heeft aan Marokko bijna 50.000 euro betaald als schadevergoeding nadat een Belgische F-16 in november vorig jaar een hoogspanningslijn had beschadigd. Dat heeft minister van Defensie Pieter De Crem in de Kamer verklaard. De piloot werd als disciplinaire sanctie een maand geschorst uit de categorie van varend personeel.

Het incident vond plaats tijdens een intensieve oefenperiode met vluchten op zeer lage hoogte vanuit de luchtmachtbasis van Sidi Slimane, in het noorden van Marokko. Als gevolg daarvan moesten gebieden in Marokko en Algerije het een tijdje zonder elektriciteit doen.

Er zijn 2 reacties

  1. Hasnaoui
    14 juli 2011 om 09:06 uur.

    Slimane city!

  2. wat?
    15 juli 2011 om 03:28 uur.

    is dat alles 50.000 ?

Plaats je reactie