MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tofik Dibi doet aangifte tegen PVV’er

29 juli 2011 | in Politiek | 4 Reacties

Tweede Kamerlid voor GroenLinks Tofik Dibi doet aangifte tegen zijn internetvijand StopLinks. De tweet over hem ‘Verdelg dit Marokkaanse insect; PVV op 1’ is Dibi te gortig.

,,Er zijn weinig politieke missies die me meer bewegen dan communiceren met de PVV-achterban over hun vereenzaming en vervreemding en hoe je daar constructief uit kunt komen. Dat zal ik blijven doen, maar bij oproepen tot geweld moet, zeker in het licht van de aanslagen in Noorwegen, consequent een grens worden getrokken”, aldus Dibi vrijdag volgens Omroep brabant.

Er zijn 4 reacties

 1. Joseph
  29 juli 2011 om 04:37 uur.

  Dit gaat echt te ver

 2. Youssef
  31 juli 2011 om 06:28 uur.

  Zij die geloven strijden voor de zaak van Allah, en degenen die niet geloven strijden voor de zaak van Taghut. Dus de strijd tegen de bondgenoten van Satan. Inderdaad, de plot van Satan ooit zwak. Q: 4:76

 3. Youssef
  31 juli 2011 om 06:31 uur.

  O jullie die geloven! Neemt niet de Joden en de Christenen als vrienden, zij beschermen elkaar. En wij van jullie hen als vrienden neemt: voorwaar, hij behoort tot hen. Voorwaar, Allah leidt het onrechtvaardige volk niet.”
  [Surat al-Maidah:51

 4. rachid
  01 augustus 2011 om 04:49 uur.

  manayaazwamr tfoe 3likoem

Plaats je reactie