MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Al Wakrah laat Diba vertrekken en haalt Boutahar

06 augustus 2011 | in Sport | Reageer

Anouar Diba heeft een nieuwe club gevonden in Lekhwiya. Zijn oude werkgever Al Wakrah haalde Saïd Boutahar als vervanger naar Qatar.

Diba werd in de eerste helft van het afgelopen seizoen nog verhuurd aan FC Twente, maar dat werd geen succes. Terug bij Al Wakrah maakte hij tien goals en gaf ook nog eens vijftien assists. Dit leverde de aanvaller een nieuw driejarig contract op, schrijft ELFVoetbal.

Kampioen Lekhwiya lijfde de Marokkaan echter direct in. Hij wordt voor een seizoen gehuurd. Boutahar kwam binnen als vervanger bij Al Wakrah. De aanvallende middenvelder kwam uit voor Willem II en NEC en speelde vorig jaar bij Real Zaragoza.

Plaats je reactie