MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets en Verbeek ruziën bij Marokkaanse bond

09 augustus 2011 | in Sport | Reageer

Erik Gerets en Pim Verbeek, respectievelijk coach van het Marokkaanse A-elftal en directeur opleidingen/Olympisch bondscoach van Marokko, zijn met elkaar gebotst. De Belg wil donderdag in het bijzijn van bondsvoorzitter Ali Fassi Fihri met de Nederlander om de tafel. Gerets maakte – tot verrassing en verbazing van Verbeek – melding van de problemen in een interview met de Marokkaanse krant Le Matin.

De oorzaak van het conflict ligt besloten in het selectiebeleid van Gerets. De voormalig hoofdtrainer van onder andere PSV selecteerde in de voorbije maanden diverse spelers van Verbeek. ‘Daar is niets op tegen –integendeel, ik juich het zelfs toe- maar ik vind het normaal dat er vooraf even overleg is’, zegt Verbeek volgens Voetbal International.

Verbeek heeft zijn onvrede over de werkwijze van Gerets per e-mail aan hem kenbaar gemaakt, maar kreeg vooralsnog geen reactie.

Plaats je reactie