MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wint met 2-0 van Senegal

12 augustus 2011 | in Sport | Reageer

Het Marokkaanse elftal heeft donderdagavond de oefenwedstrijd tegen Senegal met 0-2 gewonnen. Houcine Kharja en Youssef El-Arabi waren trefzeker tegen de Senegalezen. Ismaïl Aissati mocht in de zeventigste minuut van de wedstrijd zijn debuut maken voor de Atlas Leeuwen.

Marokko begon zeer sterk aan deze wedstrijd. Het elftal onder leiding van Eric Gerets zette goed druk en wist de aanvallen van Senegal te onderbreken. Al in de tiende minuut wist Youssef Hadji Houcine Kharja te bereiken die met een mooie actie een verdediger van Senegal omspeelde en de bal onhoudbaar in het doel schoot.

Na de openingstreffer bleef Marokko doorjagen en wilde al snel een tweede treffer op het scorebord zetten. Ondanks het warme weer en de spelers die aan het vasten waren, bleef Marokko geconcentreerd spelen. In de 23e minuut veroverde Marokko de bal en scoorde via El-Arabi het tweede doelpunt, schrijft Atlas-Lions.nl.

Zie de doelpunten:

Plaats je reactie