MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslims geven veel geld uit tijdens ramadan

14 augustus 2011 | in Economie | 1 Reactie

Moslims geven tijdens de ramadan ruim twee keer zoveel geld uit aan eten dan in de rest van het jaar, hoewel ze alleen tussen zonsondergang en zonsopgang mogen eten. Bij winkeliers die zich op allochtonen richten is het dan ook spitsuur. Zo ook in de Marokkaanse supermarkt Tanger in Amsterdam.

Er is 1 reactie

  1. Karim
    22 augustus 2011 om 12:01 uur.

    Moslims ( en vooral marokkanen) denken met hun buik in Ramadan en niet via het hoofd..
    de helt van wat ze kopen of koken gaat de prullenbak in, en dat is echt nooit de bedoeling van Ramadan geweest..

Plaats je reactie