MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B: concertreeks Ali B Op Volle Toeren

03 september 2011 | in Muziek | 1 Reactie

Ali B (29) denk aan concertreeks Ali B Op Volle Toeren, ook al krijgt hij de kriebels als mensen iets moois willen uitmelken • “Sleur is de schimmel van het leven. Het maakt me dood”

“Het valt me wel tegen van jullie, hoor. Heb je een afspraak met een rapper, neem je niet eens een uur speling.” Vijf minuten daarvoor waren het nog de puppyogen van Ali B die Metro’s crew terug naar binnen lonkten. Na ruim een uur wachten in zijn studio en een legio uiteenlopende excuses van zijn medewerkers te hebben aangehoord, was het geduld op. Dan maar geen interview met Neerlands meest geliefde rapper, die zo leuk bezig is. Theatershow, tv-programma, net weer vader geworden. Eenmaal buiten komt hij aangescheurd. Het raampje schuift open. En dan, dan die puppyogen. Het schuldbewuste gezicht. Met nog draaiende motor stapt hij uit, zijn handen ongemakkelijk voor zijn borst. “Hoe maak ik het goed met jullie?” Ach, hou toch op. Je had ons al met die eerste blik.

Vijf minuten later. De grote bek is terug. Gepaard met zijn gulle lach kan Ali alles maken, alles zeggen. En dat weet hij. “Jaja”, roept hij tegen de fotograaf, die hem overhaalt een stukje te rappen voor de foto, terwijl hij uitdagend knipoogt naar de interviewers. “Ik manipuleer ze waar je bij staat hoor.” Al bouncend knikt de fotograaf mee op de muziek. Zij is ook om.

Ali, je kunt het goedmaken met een mooie scoop.
Ik ben homo. (lacht) Nee, grapje. Even denken, ik weet alleen iets wat ik echt niet mag zeggen, omdat dat me veel geld gaat kosten.

Ach, wat geeft dat nou.
Maar ik bedenk me nu wel iets anders… Ik zit erover na te denken om een Ali B Op Volle Toeren concert te organiseren. Er was al eerder vraag naar, maar toen wilde ik het niet

Het gehele interview is hier verder te lezen.

Er is 1 reactie

  1. Joseph
    03 september 2011 om 11:55 uur.

    De koning van de knuffel marokkanen.

Plaats je reactie