MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Waarom gaan Marokkanen en Ajax niet samen?

15 september 2011 | in Amusement | 4 Reacties

Columnist schrijver en theatermaker Salaheddine Bidaoui gaat naar Ajax om mensen te vragen waarom het niet botert tussen Ajax en Marokkanen.

‘Ze hebben toch allebei techniek en bravoure, waarom gaat het dan niet samen?’, vraagt Salaheddine zich af. Hij doelt onder andere op de recente problemen van Ajax met Mounir El Hamdaoui en Ismail Aissati.

Beide Marokkanen zijn teruggezet naar ‘kleedkamer 2’. De eerste wegens mentaliteitsproblemen, de tweede om technisch problemen.

Er zijn 4 reacties

 1. natuursteen
  16 september 2011 om 12:14 uur.

  Mounir El Hamdaoui en Ismail Aissati zijn gewoon geweldige voetballers en ik snap er echt helemaal niets van dat ze bij Ajax niet aan zet komen@

 2. oudjdi
  16 september 2011 om 10:02 uur.

  er waren geen top marokannen voetbalers zo is het!!! anders waroom ze gaan investeren in de spelers die jij hebt genoemd!! en trouwens geen een van hun is een bekend voetbaler geworden na vertrek van ajax!!! dus ligt aan onze mentaliteit die wij denken dat wij kunnen goed spelen terwijl wij moeten nog heel veel leren!!

 3. Joseph
  17 september 2011 om 01:14 uur.

  Lekker belangrijk waar marokkanen spelen als ze maar spelen.

 4. mo
  17 september 2011 om 12:52 uur.

  En waar zijn al die donkere spelers laatste wedstrijd alleen de keeper. En zelfs daarvoor hebben ze een blanke achter de hand een fout en vermeer kan plaats maken op de bank ps vd wiel is donker blank
  Om bij ajax te voetballen is
  1ste blank
  2de nederlander
  3de goed kunnen voetballen

Plaats je reactie