MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Snelgroeiende Tanger wil uitbreiden

28 september 2011 | in Economie | 3 Reacties

De Marokkaanse supermarktketen Tanger heeft grote plannen. Na de huidige winkels in Amsterdam en Den Haag zoekt eigenaar Ahmed Barghaoul reeds concreet naar locaties in Eindhoven en een tweede in de hoofdstad.

Dat zegt eigenaar Ahmed Barghaoul van de Marokkaanse formule in een interview met het Financieele Dagblad. In de winkel, die voornamelijk allochtonen trekt, worden vooral Marokkaanse, Turkse en Surinaamse producten verkocht. Volgens de eigenaar zijn de vestigingen, met 2,5 miljoen bezoekers per jaar en een omzet van 22,5 miljoen euro, erg succesvol. Dat komt in de ogen van Barghaoul door de scherpe prijs (slim inkoopbeleid van A-merken), marketing door middel van folders in gebieden waar veel allochtonen wonen en reclamespotjes op Marokkaanse tv-zenders.

Na Amsterdam wil de ondernemer eerst uitbreiden naar alle grote steden van Nederland, om uiteindelijk uit te bouwen naar ook de middelgrote plaatsen van Nederland. Daarnaast worden ook Brussel, Lille en Parijs als vestigingssteden genoemd. Over vijf jaar moet Tanger 100 miljoen euro omzetten meent de eigenaar.

Er zijn 3 reacties

 1. Rachid
  28 september 2011 om 11:11 uur.

  ja ja en onderstussen hasj smokkelen.

 2. xatar
  29 september 2011 om 09:12 uur.

  rachid je bent gewoon jaloerse #%^@#$#
  kijk naar jezelf wat heb je bereikt niks nada en je zal nooit wat bereiken
  alleen maar afgunst in jullie ogen tfoe %$@#%@

 3. mhamed
  04 oktober 2011 om 04:36 uur.

  succes en hopelijk meer winkels

Plaats je reactie