MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘El Hamdaoui per direct naar Espanyol’

07 oktober 2011 | in Sport | 2 Reacties

Ajax en Mounir El Hamdaoui lijken aan de laatste weken van een slecht huwelijk bezig. De spits staat weer in de belangstelling van Espanyol, dat hem zo snel mogelijk naar Barcelona wil halen.

De Spanjaarden zouden El Hamdaoui per direct bij de club willen laten meetrainen, zodat hij na de winterstop volledig fit is om aan de tweede seizoenshelft in de Primera División te beginnen, meldt de Volkskrant.

Espanyol wilde El Hamdaoui al eerder aantrekken. Eind augustus was een deal tijdens het slot van de transfermarkt in de maak, maar kwam de Marokkaan niet tot een overeenstemming met de Zuid-Europeanen.

Er zijn 2 reacties

 1. de MAROKKAAN
  08 oktober 2011 om 09:26 uur.

  laat hem gaan joden club jullie willen hem niet laat de spanjaarden hem krijgen die weten er goede raad mee want zo club als ajax daar schiet je niks mee op als marokkaan vieze vriendjes politiek daar met hun achterkamer gesprekjes !

 2. said
  12 oktober 2011 om 07:57 uur.

  Ik denk dat het voor iedereen beter is dat Mounir vertrekt.
  Wat hem niet geloofwaardig maakt is dat hij zich ziek meld.
  Als je een echte kerel bent, speel je gewoon met het tweede mee en schop je er daar 3 per wedstrijd in zodat je kan laten zien dat de Boer ongelijk had.
  Nu doet hij wat iedereen van hem verwachtte, hij komt niet opdagen.
  Ajax heeft hij er niet mee…dat is jammer..
  Verder is het belachelijk om ajax nu weet als jodenclub te betitelen, al helemal op maghreb.nl. Ik neem afstand van alle antisemtische uitspraken die gedaan worden op deze site en vindt onderhand, nadat ik veel reacties heb gelezen dat de redactie ook wel regels mag invoeren betreffende de reacties….
  Het dacht dat dit een informatieve site is over voornamelijk marokko en alles wat daarmee te maken heeft.. Het begint onderhand wel een rechtse site te worden met allemaal Salafisten zonder inhoud.

Plaats je reactie