MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘PSV en talent Tannane breken met elkaar’

17 oktober 2011 | in Sport | 2 Reacties

Oussama Tannane heeft zijn eigen ruiten ingegooid bij PSV. De talentvolle middenvelder kreeg het aan de stok met zijn trainer Raymond Libregt en keert waarschijnlijk niet meer terug in Eindhoven, meldt VoetbalPrimeur.

De zeventienjarige Tannane stond te boek als één van de grotere talenten van de opleiding van PSV. Nadat hij een gedragsregel niet nakwam en hoorde dat hij niet zou spelen als hij niet zou veranderen, besloot de dribbelaar naar huis te vertrekken.

Tannane vertrekt nu voor week naar Marokko, maar de kans is klein dat hij daarna nog terugkeert bij PSV. Eerder werd hij al weggestuurd bij Ajax, waar men zijn gedrag eveneens niet accepteerde. Vorige week liet het talent nog weten dit jaar door te willen breken in het eerste van PSV.

Er zijn 2 reacties

 1. abdel
  26 oktober 2011 om 12:47 uur.

  Waarom hebben marokkaanse voetballers toch geen respect. Het zijn allemaal talentvolle voetballers maar hun ego maakt hun kapot, El hamdoui, boussouffa, taarbt zijn gewoon eerzuchtige sukkels. De enige Marokkaan met disipline is Afellay en daarom speelt hij bij barca

 2. mhamed
  28 oktober 2011 om 03:52 uur.

  honger van binnen en afgunst maakt geen goede marokkaanse voetballer.

  zaki was de enige die normaal is gebleven naast idd affelay.

Plaats je reactie