MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Salah Edin op zijn best

18 oktober 2011 | in Muziek | Reageer

‘Nederlands grootste nachtmerrie’ Salah Edin is terug van weggeweest. En zoals we inmiddels van hem gewend zijn, heeft de gepassioneerde rapper veel te vertellen. “Muziek is mijn passie”, zegt hij tegen NU.nl.

“Ik denk er niet bij na, ik doe het gewoon. Het is de belangrijkste methode om mijn creativiteit tot uiting te laten komen”, antwoord Salah Edin over het belang van muziek in zijn leven. Na de release van zijn spraakmakende debuut Nederlands Grootste Nachtmerrie was de jonge Nederlands-Marokkaanse rapper in één klap BN’er.

“Met Nederlands Grootste Nachtmerrie had ik meteen mijn voet tussen de deur. De media-aandacht die dat album kreeg was ongelofelijk. Iedereen wist plotseling wie ik was en waar ik voor stond. Zelfs tot op de dag van vandaag heb ik daar profijt van. Zo hebben we voor Nederlands Grootste Nachtmerrie nog aardig wat aan videoclips en promotie moeten doen.”

“Voor WOII was dat niet nodig. Men weet nu wat ze kunnen verwachten. Het enige wat ik zelf heel belangrijk vind is om het project te voorzien van een heldere boodschap. Een boodschap die uitstraalt waar ik voor staat. En dat is mijn inziens wel gelukt bij WOII.”

Het nieuwe album vertegenwoordigd volgens Salah Edin een zekere progressie

Meer is hier verder te lezen.

Plaats je reactie