MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vader Maher adviseert Oranje

02 november 2011 | in Sport | 2 Reacties

Adam Maher is een van de hoofdverantwoordelijken voor de leidende positie van AZ in de Eredivisie. De uitstekende prestaties hebben de interesse gewekt van diverse buitenlandse clubs.

‘Een paar jaar geleden stonden clubs als Manchester City en Olympique Lyon ook op de stoep’, laat Ider Maher, vader van het achttienjarige talent, weten aan het AD over de berichten dat onder meer Barcelona zoon Adam op de voet volgt. ‘Ik heb ze gezegd dat Adam nog helemaal niet toe is aan die stap’, is vader Maher duidelijk.

De keuze voor welke nationale ploeg hij gaat spelen heeft de technicus nog niet gemaakt. ‘Het is zijn eigen keuze, maar ik adviseer hem voor Oranje te kiezen’, heeft vader Maher ook over deze zaak een duidelijke mening.

‘Het Afrikaanse voetbal is toch heel anders. Hier weet je wat je kan verwachten. Alles is hier goed georganiseerd.’

Er zijn 2 reacties

  1. Fatima
    05 november 2011 om 10:05 uur.

    RESPECT Ghali en inchallah zal adam een goede keuze maken!

  2. Voor volken en vaderlanden « Spreekverbod.nl. Zonder compromis, zonder aanziens des persoons, zonder clubvoorkeur.
    09 november 2011 om 01:22 uur.

    […] En wat te denken van jonge talenten met een dubbel paspoort, waar direct door twee landen aan getrokken wordt. Of in Nederland opgegroeide jongens die Oranje niet halen en dan plots voor hun […]

Plaats je reactie