MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Saida bouwt mee aan de tweede Coentunnel

03 november 2011 | in Carriere | 1 Reactie

De Marok­kaanse Saida El Hani kwam in 1997 op 37-jarige leeftijd naar Neder­land omdat ze ging trouwen met haar man, die hier al enkele jaren woonde. Momenteel werkt ze mee aan de bouw van de Tweede Coentunnel.

“Mijn broer zei altijd tegen mij dat wiskunde en techniek niets voor meisjes was. ‘Dat snap jij toch niet’, riep hij dan.” Dat is voor de 37-jarige Saida El Hani de drijfveer geweest om juist van die vakken haar werk te maken.

Op de Banenbeurs van 2010 vond de Marokkaanse El Hani haar huidige werk bij Croon Elektrotechniek. Momenteel beheert ze de inkoop van de materialen voor de bouw van de Tweede Coentunnel. “Ik bestel alle materialen die nodig zijn voor de bouw. Ook komen er monteurs naar mij toe als ze bijvoorbeeld een speciale klem nodig hebben, die moet ik dan voor ze zoeken en bestellen.”

Voordat El Hani bij Croon be­gon, werkte ze bij Baas BV, een soortgelijk bedrijf en later bij KPN. Op de Banenbeurs vertelde ze over haar werkervaring

Meer is hier verder te lezen.

Er is 1 reactie

  1. khalid
    03 november 2011 om 09:03 uur.

    Respect! Veel succes met je verdere loopbaan
    Jij bent de drijfveer voor alle Marokkanen dat we wel wat kunnen bereiken… Helmpje af hoor.. Khalid

Plaats je reactie