MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tunesische club verslaat Wydad in Afrikaanse CL

13 november 2011 | in Sport | Reageer

Espérance ST heeft zich voor de tweede keer in de geschiedenis gekroond tot de beste ploeg van Afrika. In de finale van de Afrikaanse Champions League werd het Marokkaanse Wydad Casablanca verslagen.

De heenwedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel, waardoor de return allesbeslissend werd. Na 22 minuten nam het Tunesische Espérance ST de leiding dankzij een treffer van Harrison Afful. Daar bleef het ook bij, mede vanwege een rode kaart van Wydad-speler Mourad Elmsen op slag van rust, schrijft VoetbalPrimeur.

Dankzij de 1-0 overwinning heeft Espérance ST voor de tweede keer de Afrikaanse Champions League gewonnen. De vorige eindzege dateerde alweer van 1994. Vorig jaar was de ploeg eveneens kansrijk, maar destijds was het Congolese Mazembe in de finale te sterk.

Plaats je reactie