MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jong Marokko plaatst zich voor Olympische Spelen

08 december 2011 | in Sport | Reageer

Bondscoach Pim Verbeek heeft zich met Jong Marokko geplaatst voor de Olympische Spelen in Londen. Zijn ploeg versloeg in de halve finales van het Afrikaanse kwalificatietoernooi Egypte met 3-2 en speelt zaterdag in de finale tegen Gabon.

De nummers 1, 2 en 3 van het toernooi plaatsen zich voor de Spelen.

Youness Mokhtar, die door PSV is verhuurd aan FC Eindhoven, maakte in de 66e minuut de treffer die uiteindelijk de winnende bleek. In de 82e minuut zorgde Ahmed Abedelbaset nog wel voor de 3-2 maar verder kwam Egypte niet, aldus de Volkskrant.

Plaats je reactie