MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

26-jarige man verkracht 110-jarige vrouw

16 december 2011 | in Maatschappij | 1 Reactie

Marokko is opgeschrikt door een gruwelijk geval van seksuele agressie. Een 26-jarige man ontvoerde een vrouw van 110. Hij sloot haar op en verkrachtte de hoogbejaarde vrouw gedurende vijf uur. Dat meldt de krant Al Chaab, volgens Het Laatste Nieuws.

De politie van de stad Sattat slaagde er inmiddels in Hamid Al Ghoul te overmeesteren. De jongeman zit in de cel en wacht op zijn berechting. Over de toestand van zijn slachtoffer zijn vooralsnog geen gegevens bekend. Bron/Lees verder: Het Laatste Nieuws.

Er is 1 reactie

  1. Aziz
    19 december 2011 om 05:27 uur.

    Schandalig. Hier weet ik maar een straf voor en dat is een cementblok aan zijn been en in de Atlantische Ocean pleuren.

Plaats je reactie