MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse studenten gaan jongeren coachen

31 december 2011 | in Carriere | Reageer

De Stichting Marokkaanse Jongeren ‘s-Hertogenbosch (SMJH) gaat vanaf komend schooljaar een groep Marokkaanse jongeren aan een persoonlijke coach helpen. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Het gaat om jongeren uit de brugklas van de middelbare school of nog jonger, die dreigen af te glijden naar crimineel gedrag. Vanaf januari start de SMJH met het werven van studenten die de jongeren moeten gaan coachen. De proef borduurt voort op het mentor-tutorproject dat in 2003 werd geïntroduceerd door de SMJH. Hierbij ging het om oudere leerlingen van Marokkaanse afkomst die jonge leerlingen hielpen op school, schrijft het dagblad.

De SMJH heeft afgelopen jaar op verzoek van een middelbare school een ernstig misdragende leerling intensief begeleid. Bron/ Lees verder: Brabants Dagblad.

Plaats je reactie