MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gedode vrouw waarschuwde politie voor haar man

03 januari 2012 | in Maatschappij | 1 Reactie

Een 52-jarige Marokkaanse vrouw is in Den Bosch op oudejaarsdag dodelijk verwond door haar echtgenoot. De vrouw had die dag de politie nog gewaarschuwd voor het gedrag van haar man Ali. Het slachtoffer vertelde eerder ook de buren dat hij de laatste dagen, vooral ’s avonds, agressief zou zijn geweest. De man zou met psychiatrische problemen kampen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De moord vond rond 18.30 uur plaats, onder het toeziend oog van een tiental kinderen dat op straat naar vuurwerk aan het kijken was. Bij de aanval van de Marokkaan raakte de 38-jarige zus van de gedode vrouw gewond. Zij sprong er waarschijnlijk tussen toen Ali instak op zijn echtgenote.

Nadat hij zijn vrouw had neergestoken, zakte hij zelf in elkaar in zijn voortuintje. Lees het verhaal in het Algemeen Dagblad.

Er is 1 reactie

  1. Azidan
    03 januari 2012 om 09:25 uur.

    Moge Allah deze arme vrouw helpen echt om triestig van te worden

Plaats je reactie