MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui wel in voorlopige selectie Marokko

06 januari 2012 | in Sport | Reageer

Mounir El Hamdaoui gaat deze maand niet met Jong Ajax naar Cyprus. De Marokkaanse bondscoach Eric Gerets heeft de spits opgenomen in de voorlopige selectie voor de Africa Cup. Dat schrijft Voetbal Primeur.

Het betekent dat El Hamdaoui de kans krijgt zich in de kijker te spelen voor de definitieve selectie, die later deze maand afreist naar de Afrika Cup. Om die reden laat El Hamdaoui het trainingskamp van Jong Ajax aan zich voorbij gaan, meldt het Algemeen Dagblad, volgens Voetbal Primeur.

Ajax hoopt deze winter een nieuwe club te vinden voor El Hamdaoui.

Plaats je reactie