MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Valse start Marokko op Afrika Cup

24 januari 2012 | in Sport | 2 Reacties

De nationale ploeg van Marokko is de Afrika Cup zeer teleurstellend gestart. In Libreville, de hoofdstad van Gabon, was Tunesië met 2-1 te sterk.

Bondscoach Erik Gerets begon de wedstrijd met een ‘Nederlands’ getinte voorhoede. Oussama Assaidi (SC Heerenveen) en Nordin Amrabat (Kayserispor, voormalig VVV-Venlo en PSV) vormden samen met Arsenal-spits Marouane Chamakh de aanvalslinie. De drie aanvallers werden in de rug gesteund door Mbark Boussoufa, schrijft Voetbal International.

Khaled Korbi en invaller Youssef Msakni namen de Tunesische productie voor hun rekening.

Een slotoffensief van Marokko bracht de spanning volledig terug. Houssine Kharja schoot na 86 minuten knap raak.

Door de nederlaag zal Marokko flink aan de bak moeten om een ticket voor de volgende ronde af te dwingen. In Groep C gaat Tunesië samen met Gabon, dat eerder op de dag Niger met 2-0 versloeg, aan kop. Vrijdag treft Marokko Gabon en nemen Niger en Tunesië het op tegen elkaar. (Bron/ Lees verder: Voetbal International)

Er zijn 2 reacties

 1. mehdi
  24 januari 2012 om 01:50 uur.

  Ik had niet anders verwacht, altijd teleurstellend de marokkaanse ploeg

 2. mhamed
  25 januari 2012 om 11:40 uur.

  ik kijk allang niet meer SCHANDE 3miljoen mensen winnen van 35miljoen !!!!
  zegt wat over de marokkaanse metaliteit.

Plaats je reactie