MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko is definitief uitgeschakeld

28 januari 2012 | in Sport | 5 Reacties

Marokko is helaas uitgeschakeld! Bondscoach Erik Gerets wist Marokko niet een ronde verder te brengen in de Africa Cup. Na het verlies in de eerste wedstrijd tegen Tunesië, verloor Marokko ook de tweede wedstrijd tegen Gabon.

In en tegen Gabon gingen de Atlasleeuwen na een 3-2 nederlaag onderuit en is Marokko definitief uitgeschakeld.

Zie de doelpunten:

Er zijn 5 reacties

 1. Angad
  28 januari 2012 om 12:34 uur.

  Al tientallen jaren stelt het marokkaans elftal de Marokkanen teleur, waarom zou het nu anders zijn. De Marokkaanse spelers zijn vooral proffessionals in hun haardracht, Mr. T kapsels en kapsels die we zelfs in europa niet hebben gezien, zie je Tunesische spelers er zo bij lopen? nee. Rare omhelzingen van tegenspelers en ruzie zoeken met de thuisploeg Gabon. Gabon heeft het verdiend om te winnen, met goed spel en zeker aangezien zij het toernooi organiseren. Go Tunesie Go.

 2. lile
  28 januari 2012 om 12:08 uur.

  No comment!!!!!!!

 3. mhamed
  28 januari 2012 om 12:53 uur.

  SCHANDE…….en tegelijke tijd moeten wij bessefen dat wij marokkaanen geen echte team kunnen oganiseren die gasten denken allemaal dat zij mode aan het lopen zijn SCHANDE……

 4. marokkaan
  30 januari 2012 om 12:17 uur.

  hjahahah die kapsel van hadji vond k grappig net een furby !

 5. Gonzo
  31 januari 2012 om 08:02 uur.

  Stelletje losers.

Plaats je reactie