MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets wil aanblijven als bondscoach

29 januari 2012 | in Sport | 3 Reacties

Erik Gerets wist zich vrijdag met Marokko niet te plaatsen voor de volgende ronde van de Afrika Cup. Door een 3-2 nederlaag tegen gastland Gabon is de uitschakeling voor Marokko een feit.

Ondanks dat Gerets het met Marokko niet verder weet te schoppen dan de groepsfase, hoopt de bondscoach dat hij aan mag blijven. Volgens Gerets is de teleurstelling deel van een leerproces in de aanloop naar het WK van 2014 in Brazilië.

Lees verder in Voetbal International.

Er zijn 3 reacties

 1. samir
  29 januari 2012 om 01:23 uur.

  natuurlijk, 250 000 euro per maand, dat is even kijken : 30 dagen = 8333,333333 euro per dag.
  8333,333 euro is ongeveer wat een ambtenaar verdient in Marokko in vier jaar
  8333 x 11 dh =91663 dh : 4 jaar =22915 per jaar : 12 maanden =1909 dh per maand.

 2. marokkaan
  30 januari 2012 om 12:43 uur.

  ik blijf voor badou zaki ! ik hoop echt dat ze hem terughalen die man hadden ze meer tijd moeten geven top elftal neergezet afrika cup finale tegen tunesie helaas konden ze zich niet kwalificeren voor WK 2006 maar als die trainer en die team gewoon bleven tot nu met wat aanpassingen hier en daar zouden we een top team hebben ze speelde echt klasse voebtal op hoog niveau, maarja onze verotte voetbalbond verkiest een belg of fransman ! ze konden badou zaki niet hebben daarom had hij voortdurend problemen met de voetbalbond en die kut media hij deed wat hij moest doen maar op zijn manier en niet op die van hun !
  schande we hebben topvoetballers over de hele wereld maar we kunnen niet eens een elftal neerzetten die kan proffesioneel kunnen voetballen het lijken wel amateurs !

 3. Zayed
  01 februari 2012 om 08:46 uur.

  @ Marokkaan boven mij,

  Ben je vergeten hoe dramatisch wij speelden ons Zaki gedurende de kwalificatiereeks toen we door Tunesie werden uitgeschakeld. Echt totaal geen touw aan vast te knopen. Wisselt een aanvaller voor een verdediger terwijl wij moesteen winnen. Ewa safi, mensen die Zaki terug willen hebben er geen kaas van gegeten en praten nu uit emotie. Bovendien wat heeft Zaki op die geluksfinale van 2004 bereikt? Niks. geflopt met Wac met KACM…dus nee bedankt. Ik ben blij dat mensen als jij niet ons voetbalbeleid bepalen.

  Wat betreft het geld..je wil kwaliteit binnenhalen..en kwaliteit kostgeld. Bovendien vergeten veel mensen dat Marokko Gerets vroeg en hem die salaris aanboden. En als ze hem ontslaan moeten ze hem tot 2014 betalen. Dus miljoenen terwijl hij een klus ergens in Frankrijk of Saudie-Arabie kan aannemen. En dan moeten we een nieuwe coach binnenhalen voor vele miljoenen en helemaal opnieuw beginnen terwijl kwalificatie voor Afrika cup 2013 en WK 2014 voor de deur staan. Nee, ik zou zeggen gun Gerets de tijd tot 2014!

Plaats je reactie