MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets krijgt vertrouwen en blijft nog jaren bij Marokko

08 februari 2012 | in Sport | 1 Reactie

De Marokkaanse voetbalbond FRMF schaart zich volledig achter Eric Gerets. De 57-jarige bondscoach kon met zijn team in de Afrika Cup-groepsfase al na twee groepsrondes naar huis.

De vroegtijdige uitschakeling bracht speculaties op gang over een ontslag van Gerets. Maar de Belgische oud-international hoeft niet te vrezen voor een afscheid. De bond van het Noord-Afrikaanse land is niet van plan om de oud-verdediger naar huis te sturen, meldt Voetbal International.

‘We hebben hem als doelstelling toevertrouwd een sterke nationale ploeg samen te stellen voor 2014’, zei bondsvoorzitter Ali Fassi Fihri in het Marokkaanse Le Matin. ‘Gerets heeft de afgelopen maanden goed werk verzet en heeft de wil om bij ons door te gaan.’

Als het aan de Marokkaanse bond ligt, dan dient Gerets zijn nog vier jaar doorlopende contract uit. Volgens de bond is het aangetoond dat teams beter presteren onder stabiliteit.

Er is 1 reactie

  1. farid buls
    08 februari 2012 om 04:12 uur.

    ergens kunnen ze wel goed voetballen maar het geluk is er gewoon niet

Plaats je reactie