MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Britse zangeres M.I.A. neemt videoclip op in Ouarzazate

10 februari 2012 | in Muziek | 3 Reacties

De Sri Lankaans-Britse zangeres en rapper M.I.A. is voor haar nieuwe videoclip naar de Marokkaanse plaats Ouarzazate gevlogen. Daar reed ze samen met mysterieuze vrouwen in panterprint rond in luxe auto’s. Ook poseerde M.I.A. voor de camera’s, terwijl er op een paar meter afstand gevaarlijke stunts werden uitgehaald met de voertuigen. Dat schrijft FunX op de eigen website.

M.I.A. vertelt dat ze doodsangsten uitstond tijdens die scènes. Zie de videoclip:

Er zijn 3 reacties

 1. MAROKKAAN
  11 februari 2012 om 01:55 uur.

  Kifash Marokko?

  Sinds wanneer loopt men er zo rond?
  Tis eerder wanna be midden oost maar met krappe budget !!

  En dikke BZZZZT luxe wagens, bmw’s die 20 jaar oud zijn hahahahahhahaha koop je voor 500e hahahhaha..

  Benda amateurs !

 2. ouarzazi
  13 februari 2012 om 05:23 uur.

  dit zyn lux autos in sirilanka lol

 3. Gino Casa
  13 februari 2012 om 10:35 uur.

  Dit is typisch een MIA Arula clip zoals die hoort te zijn…..zij maakt altijd dit soort clips die wel HIP HOP zijn maar niet de mainstream clips met de BOOTY’s en MAYBACHS&FERRARI’s……het is en blijft wel een DIKKE Plaat!

Plaats je reactie