MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Wij hebben recht om te weten wat Gerets verdient’

17 februari 2012 | in Sport | 1 Reactie

Nadat de Marokkaanse voetbalploeg in de eerste ronde van de Afrika Cup uitgeschakeld werd, nam het Marokkaanse parlement het nationale sportbeleid onder de loep. Ook de Belgische bondscoach ontkomt het kritische onderzoek niet. Parlementsleden en de Marokkaanse media willen weten hoeveel de trainer van de ‘Leeuwen van de Atlas’ verdient, meldt het Belgische Knack.be.

“Onze voetbalbond verschuilde zich altijd achter het geheim van zijn contract, maar een nieuwe wet moet voor meer openheid daarin zorgen”, vertelt socialistisch parlementslid Ahmed Zaidi volgens de website.

De plaatselijke pers schat het loon van de ex-speler en -trainer van PSV Eindhoven op zo’n 180.000 euro per maand. De overeenkomst werd afgesloten voor de huidige minister van Sport in functie trad. Ook hij wil echter duidelijkheid. Volgens hem heeft het volk recht om te weten wat het loon van hun bondscoach is. (Bron/ Lees verder: Knack.be)

Er is 1 reactie

  1. Rachid
    17 februari 2012 om 09:50 uur.

    Voor €180.000,- per maand kun je 180 artsen in dienst nemen en hun over het land verspreiden. Daarom is sharia zo een geweldige en wijze wetgeving. Jammer dat het er niet is in Marokko anders had je dit nooit gehad in ons land.

Plaats je reactie