MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aangifte na debat shariageleerde

19 februari 2012 | in Maatschappij | 2 Reacties

Ehsan Jami gaat aangifte doen tegen Al-Haddad, de omstreden islamitische rechtsgeleerde die vrijdagavond in debat ging. Dat meldt AT5.

De shariageleerde Haitham Al-Haddad zei vrijdagavond in debatcentrum De Balie dat het afvallen van de islam in islamitische landen de doodstraf verdient.

Na afloop liet de afvallige moslim Ehsan Jami weten dat hij vanwege deze uitlatingen aangifte gaat doen tegen Al-Haddad omdat hij vindt dat Al-Haddad opriep tot geweld en moord door te zeggen dat afvallige moslims moeten worden gedood. Jami voelde zich ook bedreigd door andere aanwezigen omdat hij werd uitgemaakt voor afvallige. Ook hiervan gaat hij aangifte doen. (Bron/ Lees verder: AT5)

Er zijn 2 reacties

  1. tarik
    19 februari 2012 om 10:53 uur.

    zo als ik zij vrijheid bestaat NIET wat hij deed is ook vrijheid van meningsuiting

  2. Jamie toch
    25 januari 2014 om 03:29 uur.

    Als je hem een vraag stelt hoe de sharia denkt over afvalligen en hij antwoord wat er staat geschreven daarover. Hoe kun je dan in godsnaam denken dat deze geleerde strafbaar is? Ehsan Jami is niet alleen een kafir maat ook een idioot!

Plaats je reactie