MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay traint weer mee

20 februari 2012 | in Sport | Reageer

Barcelona-speler Ibrahim Afellay traint weer volop mee bij zijn club. Vrijdag heeft hij na een blessure van vijf maanden zijn rentree op het trainingsveld gemaakt. Zijn teamgenoten hebben hem met een staande ovatie en onder applaus verwelkomd.

Vorig jaar september scheurde Afellay zijn voorste knieband af op een training en dit werd gevolgd door een operatie en maandenlange revalidatie. Eerder werd er al gemeld dat Afellay misschien op tijd fit zou zijn voor het EK en dit lijkt nu steeds meer werkelijkheid te worden. Dat schrijft Voetbal4u.com.

Afellay, die overkwam van PSV, speelde al 29 wedstrijden voor de Blaugrana waarin hij twee keer wist te scoren.

Plaats je reactie