MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jong Marokko vanavond om 20.00 uur tegen Vitesse

28 februari 2012 | in Sport | Reageer

De oefenwedstrijd van Vitesse tegen Jong Marokko begint dinsdagavond 20.00 uur Nederlandse tijd (19.00 uur in Marokko). Het duel wordt gespeeld in Stade Marrakech, het gloednieuwe stadion van de plaatselijke club Kawkab Marrakech.

Vitesse arriveerde maandag in Marrakech, waar trainer John van den Brom met een zestienkoppige gelegenheidsselectie oefent tegen Jong Marokko, schrijft dagblad De Gelderlander.

Pim Verbeek heeft al aangegeven dat hij veel zal wisselen, omdat alle spelers onlangs nog wedstrijden hebben gespeeld.

De wedstrijd tussen Jong Marokko en Vitesse zal om 20:00 van start gaan en live worden uitgezonden op Arryadia.

Zie hier de training van Jong Marokko.

Plaats je reactie