MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse pooier riskeert zeven jaar cel

29 februari 2012 | in Maatschappij | 5 Reacties

Een 55-jarige Marokkaanse vrouw verdiende 2,5 miljoen euro door minderjarige en illegale meisjes uit haar geboortedorp te dwingen zich te prostitueren in haar seksclub in het Belgische plaatsje Erpe-Mere. De vrouw riskeert nu zeven jaar cel. Dat meldt de website Zita.be.

De vrouwelijke pooier Aicha M. (55) ronselde in haar dorp jonge meisjes als prostituees. Negen jonge vrouwen werd een mooie toekomst in België beloofd. Ze zouden geld verdienen in het restaurant van Aicha M. en over een paspoort of verblijfsvergunning moesten ze zich geen zorgen maken. Bij hun aankomst kwamen de meisjes terecht in Bar Tropical in Erpe-Mere, schrijft de website.

Volgens de openbare aanklager werden ze verplicht zich te prostitueren. De jonge vrouwen leefden ook in mensonwaardige omstandigheden. Aicha M. verdiende zo tussen 2006 en 2008 rijkelijk haar kost. De vrouwenhandel zou haar 2,5 miljoen euro hebben opgebracht, waarmee ze in Marokko villa’s bouwde. De openbare aanklager vorderde een gevangenisstaf van zeven jaar. Vonnis op 27 maart. (Bron/ lees verder: Zita.be)

Er zijn 5 reacties

 1. Rachid
  29 februari 2012 om 09:24 uur.

  Doe maar 25 jaar ipv 7 jaar. Of nog beter, levenslang en het liefst in een marokkaanse gevangennis.

  Moge Allah je vervloeken

 2. Karim
  29 februari 2012 om 11:16 uur.

  ALLAH IMSAKHA HAA…
  MOGE ALLAH HAAR VERVLOEKEN..AMIEN

 3. lile
  29 februari 2012 om 11:40 uur.

  Die vrouw moet in marokko berecht worden. Daar weten ze hoe ze kaffers moeten aan pakken.

 4. Anissa
  02 maart 2012 om 12:33 uur.

  Wollah waar gaat deze wereld naar toe.
  ppff.. dit is toch echt niet normaal van een man kan je het nog begrijpen maar, dat een vrouw dit strafbare feit pleegt. en dan nog vastzitten sjonge sjonge.. wat zullen haar ouders zeggen ,haar man of haar kinderen ik ben gewooon spraakloos

  Moge ALLAH SWT haar helpen om op de goede pad te komen

 5. Chamali
  08 maart 2012 om 02:36 uur.

  De foto in het artikel is misleidend. Blijkt dat het seksclubje ‘het smerigste bordeel was in Vlaanderen’, met muizen kakkerlakken en enorm mensonwaardige omstandigheden’. Soit dat natuurlijk afgezien van het morele aspect dat zelfs niet ter discussie staat.

  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=K33N0DCH

Plaats je reactie