MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sterke twijfels over halal-eten op Universiteit

02 maart 2012 | in Geloof | Reageer

De Islamitische Studenten Vereniging Amsterdam (ISA) twijfelt aan het halal-gehalte van de voeding op de Vrije Universiteit in de hoofdstad. Naar aanleiding van klachten besloot de ISA deze zaak uit te zoeken. Men klaagde over het feit dat het halal-eten in dezelfde olie werd bereid als niet-halal-eten, meldt MissetHoreca.

De ISA laat weten dat de vestigingsmanager van Eurest toegaf dat op een aantal locaties wegens capaciteitsgebrek in dezelfde olie wordt gebakken. Hierdoor zou geen juiste scheiding van de diverse snacks zijn aangebracht.

De studentenvereniging meldt dat zowel moslims als joden als vegetariërs er de dupe van worden. Volgens de ISA moeten studenten in heel Nederland eens kritisch gaan kijken naar hun kantine-eten. (Bron/ lees verder: MissetHoreca)

Plaats je reactie