MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rahmouni verovert startbewijs voor Olympische Spelen

05 maart 2012 | in Sport | Reageer

De Marokkaan Yessin Rahmouni, leerling van Anky van Grunsven, is erin geslaagd zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Londen. Hij voldeed anderhalve week terug in het Oekraïnse Zhaskov aan de kwalificatie-eisen met Only Sociëty, schrijft de website Horses.nl.

Rahmouni hoopt in Londen aan start te komen met zijn nieuwste troef Floresco. Dit paard werd in november 2011 voor Rahmouni aangekocht door Lalla Amina, Prinses van Marokko en president van de Federation Royal Maroc Sport Equestre (FRMSE). Florestan werd opgeleid en uitgebracht door Patrik Kittel. In 2008 kwam deze combinatie in actie tijdens de Olympische Spelen in Hongkong. (Bron/ Lees verder: Horses.nl)

Plaats je reactie