MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko investeert verder in eigen toerisme

12 maart 2012 | in Economie | Reageer

Bijna 10 miljoen toeristen hebben vorig jaar een bezoek gebracht aan Marokko. Het geld van de toeristen van de medina van Marrakech tot aan de wildernis van de Sahara maakt toerisme de tweede grootste bijdrager aan het bruto binnenlands product (bbp).

Het aantal bezoekers tussen 2000 en 2010 is meer dan verdubbeld (van 4 miljoen naar 10 miljoen) en de overheid streeft ernaar dit aantal weer te verdubbelen tegen 2020.

Maar sinds de wereldwijde financiële crisis zijn investeerders moeilijk te vinden en dus investeert het land zelf vaker in de eigen toeristische projecten om de groei te waarborgen.

Bron/ lees verder: BCC.co.uk

Zie hier een video-item hierover gemaakt door de BCC:

Plaats je reactie