MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vers Centrum Tanger zoekt nog locatie in Antwerpen

24 maart 2012 | in Economie | Reageer

De supermarktketen Vers Centrum Tanger is al een tijdje opzoek naar een nieuwe locatie in Antwerpen. Het leek er lange tijd erop dat een nieuwe vestiging wordt geopend in het Antwerpse shoppingcenter Den Tir. Dit werd al in februari aangekondigd door Ahmed Barghaoul van Vers Centrum Tanger.

Het lijkt er nu op dat dat toch niet doorgaat. Warenhuis Alvo heeft een exclusiviteitscontract met den Tir dat geen andere supermarkt zich in het winkelcentrum mag vestigen. Tanger zou nu op zoek zijn naar een andere locatie in Antwerpen.

Salaheddine onderzoekt ‘hype’ supermarkt Tanger:

Plaats je reactie