MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Senator voorkomt uitzetting Marokkaan

27 maart 2012 | in Politiek | 3 Reacties

De Belgische senator Fatiha Saïdi heeft de uitzetting van een Marokkaanse illegaal verhinderd. Aan boord van een toestel van Royal Air Maroc mengde ze zich in een ruzie tussen twee agenten en een uitgeprocedeerde illegaal die het niet eens was met zijn gedwongen uitwijzing naar Marokko.

Saïdi, een partijgenote van de Belgische premier Elio Di Rupo, kwam erbij en las de politie de les. Als gevolg daarvan werd de uitzetting van de Marokkaan afgeblazen.

Saïdi is zelf van Algerijnse afkomst. Over haar actie is in de Belgische politiek ophef ontstaan. Di Rupo moet dinsdag in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken tekst en uitleg geven over de handelwijze van zijn partijgenote. (Bron/ lees verder: de NOS)

Er zijn 3 reacties

 1. trots
  27 maart 2012 om 02:50 uur.

  tbarkellah dit noem ik nou eens een vrouw die opkomt voor haar landgenoten ook al heeft ze een hoge status in belgie. Daar kunnen een paar mensen van leren die op tv zeggen dat ze zich schamen voor marokkanen terwijl ze zelf marokkaan zijn. En doen alsof ze een voorbeeld zijn !

 2. Azidan
  29 maart 2012 om 12:16 uur.

  Echt een schande wat deze vrouw heeft gedaan zij beschrmt een crimineel

  Die marokkaan maakt ons belachelijk en het ergste vanal zij komt nog op voor hem

 3. het licht
  06 april 2012 om 10:57 uur.

  Azidan jij bent zeker een niet marokkaan of buitenlander als je zo praat?
  Van wie en waar haal jij de info vandaan dat die jonge of man een crimineel is,
  Hij wil gewoon een beter bestaan leven zoals jij die hebt,ik vind het echt absurd dat jij zo reageerd.

Plaats je reactie