MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Produceren in Marokko? Bezoek de exportbeurs

29 maart 2012 | in Economie | Reageer

Op zoek naar een producent in Marokko? Bezoek dan de exportbeurs die van 24 tot en met 26 april in Fashion House in Düsseldorf plaatsvindt. 24 modeproducenten presenteren hier hun vaardigheden.

Grote modeketens uit Frankrijk, Italië en Spanje schakelen steeds vaker over van Chinese naar Marokkaanse modeproducenten. Redenen hiervoor zijn de belastingvrije leveringen, korte termijn leveringen, flexibiliteit en kleine afnames zijn redenen voor het Spaanse Inditex en het Franse Monoprix om voor dit productieland te kiezen. Eigenaar van producent Elite Sportwear en lid van de beursorganisatie Amith, Abderrahmane Atfi, voegt toe: “Marokkaanse fabrikanten beschikken over een enorme variëteit en flexibiliteit. Ze kunnen fast fashion collecties en kleinere hoeveelheden produceren. Door de verbeterde logistiek vanuit Tanger kunnen producenten beter op de snel bewegende markt reageren.”

Voor meer informatie over de beurs, locatie, tijden en exposanten kijk op de site van de organisatie en op Bengels.nl.

Plaats je reactie