MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Yuba Zalen: Marokkaanse politie mishandelde mij

03 april 2012 | in Maatschappij | Reageer

De Nederlands-Marokkaanse activist Yuba Zalen is zaterdag teruggekomen uit Marokko, waar hij in maart door de Marokkaanse politie opgepakt is, bij een anti-regeringsdemonstratie. De Marokkaan, die als vrijwilliger schrijft voor de website Amazigh Times, zou gearresteerd zijn na maken van foto’s van de protesten.

Na zijn terugkomst zaterdag in Nederland heeft de NOS met hem gesproken. Luister naar het interview:

Plaats je reactie