MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sporting Lissabon maakt komst Labyad bekend

04 april 2012 | in Sport | Reageer

Zakaria Labyad speelt vanaf volgend seizoen voor Sporting Portugal. In Portugese media meldt de club dat de Marokkaanse aanvaller voor vijf jaar gaat tekenen. Volgens clubpreses Godinho Lopes heeft Sporting al een akkoord bereikt met de 19-jarige speler. Dat schrijft Voetbal International.

De contacten met Sporting zijn niet nieuw. De Portugese club verwacht Labyad transfervrij over te kunnen nemen van PSV. De Eindhovense club lichtte weliswaar een optie op de Marokkaan, maar de rechtsgeldigheid ervan wordt betwist.

Technisch manager Marcel Brands van PSV gaat nóg een poging wagen om Labyad voor de club te behouden. Het aanbod is indrukwekkend. Bij Sporting Lissabon kan hij echter het dubbele verdienen, weet Voetbal International te melden.

Plaats je reactie