MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meisje (16) sterft na ongeluk met tram

10 april 2012 | in Maatschappij | Reageer

Een zestienjarig meisje van Marokkaanse afkomst is vrijdag om het leven gekomen bij een tramongeluk in Brussel. Het ongeval vond even voor 18 uur plaats.

Volgens een woordvoerder van de politie was het slachtoffer samen met haar vriendin op stap en probeerde tussen twee haltes door de tramsporen over te steken. De meisjes hoorden vermoedelijk de tram niet aankomen.

Omdat de tram niet op tijd kon remmen reed het vol in op het duo. De vriendin kon wegspringen, het slachtoffer kwam klem te zitten onder de tram. Er moest een speciale hefkraan worden ingezet om het meisje te bevrijden. Het slachtoffer werd meteen overgebracht naar een lokaal ziekenhuis, maar overleed in de loop van de avond aan haar zware verwondingen.

Plaats je reactie